Norlandia kinderopvang stelt zich voor

Wij zijn Norlandia kinderopvang en wij zijn samen met de basisschool gevestigd in IKC de Vincent.

Als IKC bieden wij een doorgaande lijn voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.
Om de doorgaande lijn zo goed mogelijk te laten verlopen stemmen we thema’s, activiteiten en feestdagen af met de basisschool.
 
Er wordt bij de Vincent gewerkt vanuit drie groepen. De Bengeltjes (0-3 jaar), de Kanjers (2-4 jaar) en de Toppers (4-12 jaar).  Op alle drie onze groepen staat een veilige, warme en persoonlijke sfeer voorop.

Als VVE- locatie (vroeg- en voorschoolse educatie) vinden wij het belangrijk om kinderen spelenderwijs te laten leren en ontdekken. Dit doen wij aan de hand van de methode Uk en Puk, waarvan de thema’s aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen.

Waar mogelijk spelen we met alle kinderen buiten, zowel in de ochtend als in de middag. De kinderen kunnen tijdens het buitenspelen rennen door de natuurhaag, klimmen over de zandberg en fietsen over het schoolplein. Ook voor de aller kleinste creëren wij de mogelijkheid om fijn buiten te kunnen spelen.

Norlandia biedt in samenwerking met de basisschool professionele tussenschoolse opvang aan. Wij vinden het belangrijk dat uw kind in een gezellige omgeving rustig kan eten. Tijdens het eten zien we erop toe dat uw kind voldoende eet en drinkt. Na de lunch kunnen de kinderen naar buiten of ervoor kiezen om binnen te blijven.

Bent u ervan overtuigd dat uw kind bij ons op de juiste plek is?

Dan kunt u uw kind inschrijven door het digitale inschrijfformulier in te vullen. Wanneer u hier klikt komt u rechtstreeks op de website.

Heeft u vragen kunt u gerust bellen op het telefoonnummer 076-2046310.