Onderwijscafés Athena onderwijs

Bij deze willen we u uitnodigen voor ons nieuwe onderwijs café in het teken van hoogbegaafdheid.

Thema: Top-down opvoeden
Spreker: Drs. Lisanne van Nijnatten, oprichtster van “Edu en ik”
Datum: dinsdag 22 januari
Tijd: vanaf 18.45 uur is de deur open, om 19.00 uur start de presentatie

Lokatie: Lambertusstraat 5, Etten-Leur

Hoogbegaafde kinderen hebben meer autonomie nodig, maar hoeveel meer en hoe ga je hier verantwoord mee om? Drs. Lisanne van Nijnatten komt ons vertellen over het vinden van evenwicht tussen autonomie en kaders. Met veel herkenbare voorbeelden uit de dagelijkse praktijk en uitleg over de opvoedbehoeften van hoogbegaafde kinderen, neemt ze ons mee in een manier van opvoeden die strijd vermindert en specifiek aansluit bij hoogbegaafde kinderen. Van ’s ochtends aankleden tot huiswerk maken, krijg je handvatten voor jouw rol als ouder.

Drs. Lisanne van Nijnatten is de oprichtster van ‘Edu en ik’. Edu en ik is een psychologie praktijk voor diagnostiek en behandeling, gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Drs. Lisanne van Nijnatten heeft inmiddels meer dan 450 kinderen getest en heeft vele gezinnen en kinderen begeleid.

Er is een inloop vanaf 18.45u. Om 19.00u start Lisanne.
Om 20.00u is er een korte pauze waarna Lisanne haar lezing zal vervolgen. Er is na afloop de gelegenheid om vragen te stellen, na te praten en ervaringen te delen onder het genot van een hapje en een drankje. Het onderwijscafé eindigt om 22.00.

U hoeft zich hiervoor niet aan te melden, meer informatie kunt u opvragen via  jolanda.vermonden@pcpomiddenbrabant.nl

We willen hiervoor zowel de huidige ouders van onze leerlingen als andere belangstellenden van harte uitnodigen.
Actuele informatie vindt u ook op onze Facebookpagina.